PROIECTARE

Cu experienta vasta in domeniu, specialistii Hecomin iti stau la dispozitie cu servicii de proiectare ambalaje si cutii carton pentru incaltaminte, alimente, cadouri, imbracaminte, jucarii, etc., la standarde inalte de calitate.

Proiectul tau prinde viata cu ajutorul nostru! Suntem gata sa punem in practica ideile tale si sa colaboram indeaproape pentru a-ti oferi cele mai bune solutii grafice.

Oferim:
• solutii creative destinate cresterii ratei de raspuns in comunicarea de marketing;
• analiza si corectie a fisierelor destinate tiparului;
• pregatire si adaptare a lucrarilor in vederea operatiilor de tiparire.

Dispunem de tehnologia necesara pentru a asigura calitatea produselor, iar impreuna vom gasi cele mai potrivite solutii pentru afacerea ta.

Echipa Hecomin iti este alaturi pe parcursul intregului proces, indiferent daca doresti sa optimizezi marca de produs sau doar vrei sa fii cu un pas inaintea concurentei. Te sfatuim pentru a lua cele mai bune decizii, pentru a gasi cele mai bune solutii si un rezultat de calitate.

Suntem atenti la nevoile clientului, seriozitatea este un factor important, promptitudinea sunt atribute care ne recomanda!

Hecomin iti pune la dispozitie o gama variata de ambalaje si cutii de carton: cutii alimentare pentru pizza, prajituri etc., cutii pentru jocuri educative, cutii incaltaminte, imbracaminte sau materiale publicitare.

PRODUCTIE

Hecomin este producator de cutii din carton.

Fie ca e vorba de ambalaje tip display, tavite pentru depozitare sau transport, cutii din cartoane speciale, pana la ambalajele din carton pentru produse congelate, tiparite flexo sau offset, va garantam ca veti gasi aici o echipa de profesionisti gata sa raspunda oricarei cerinte venita din partea clientului, atit timp cat este realizabila.

TRANSPORT

Fiecare comanda lansata pe site-ul nostru este tratata cu maxima seriozitate!

Dispunem de camioane pentru transportul produselor realizate de noi, atat in tara cat si international.

Ne asiguram ca produsele noastre sunt transportate îin conditii de siguranta si ca fiecare produs, in parte, este ambalat si transportat corespunzator.

ALTE SERVICII

Comenzile primite sunt centralizate si atent verificate de personalul departamentului de logistica. Tratam cu mare responsabilitate si seriozitate fiecare comanda, pastrand legatura cu fiecare client pentru a verifica si livra ceea ce trebuie.

Atunci cand o comanda este finalizata, este depozitata in conditii optime până la termenul de livrare. Ne asiguram ca sunt indeplinite toate conditiile necesare pentru o livrare fara probleme. Pentru a ne asigura de corectitudinea comenzii plasate, veti fi contactat spre confirmare si pentru a pune la puncte detaliile livrarii.

Hecomin – seriozitate si calitate!