TELESCOPICE

Dacă iti doresti o varianta deosebita, eleganta de ambalare a produselor tale, atunci aceste cutii telescopice rigide sunt alegerea optima! Imaginea ta, precum si a business-ului tau este foarte importanta. Modul in care te prezinti conteaza foarte mult pentru afacerea ta: o imagine eleganta, de calitate ofera credibilitate si incredere potentialilor clienti/ colaboratori. Alege sa te prezinti intr-un mod deosebit, cu ajutorul nostru! Cutiile telescopice sunt realizate din carton micro ondulat sau carton de tip III si pot fi simple sau imprimate.

Cutiile de carton telescopice sunt realizate din doua bucati de carton ondulat (capacul cutiei si corpul acesteia). Imbinate, formează o cutie de carton cu pereti de o grosime dubla. Aceste tipuri de cutii, le mai intalnim sub denumirea de cutii glisante sau cutii fund – capac.

In principiu, aceste cutii telescopice din carton rigid, au rolul de a proteja produsele, pastrandu-le intactă calitatea. De la produse alimentare, cat si nealimentare, acestea sunt o varianta ideala de a depozita si transporta o gama cat mai variata de produse.

Cutii telescopice formate din una sau mai multe bucati de carton si prevazute cu un capac, ce se pune peste cutie.

Cu experienta vasta in domeniu, specialistii Hecomin iti stau la dispoziție cu servicii de proiectare ambalaje si cutii carton pentru incaltaminte, alimente, cadouri, imbracaminte, jucarii, etc., la standarde inalte de calitate. Producem cutii de carton pliabile si iti venim in ajutor cu solutii diverse. Ne asiguram ca, ai nostri clienti, sunt multumiti si au o experienta pozitiva, cu servicii de calitate. Dispunem de experienta, de tehnologia necesara, precum si de o echipa bine pregatita, ce ne permite sa dam dovadă de promptitudine, flexibilitate, inovatie.

Cutii încălțăminte

Cutii haine

Cutii industrie alimentară

Cutii jocuri

Cutii flori/cadouri

Cutii accesorii

X