CUTII NECASERATE

Cutii necaserate din carton sunt ambalajele cele mai utilizate si sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si forme. Cutiile de carton ondulate pot fi folosite pentru a ambalare, depozitare sau transportul produselor.

Tratam cu mare responsabilitate fiecare proiect in parte, iar acest lucru se reflecta in actiunile noastre, in unicitatea fiecarui ambalaj si cutie de carton realizata.

Exista cutii din carton pentru fiecare produs si necesitate! Iar daca sunteti in cautarea unui producator/ furnizor de ambalaje de carton, atent la nevoile si preferintele tale, Hecomin iti sta la dispozitie!

Hecomin realizeaza cutii de carton pliabil, intr-o gama variata de dimensiuni si grosimi ale materialului. Toate cutiile produse de noi sunt concepute pentru a proteja si pastra intacte produsele atunci cand sunt livrate sau depozitate.

Cartonul ondulat este realizat dintr-o serie de straturi netede, de hartie si o serie de straturi ondulate, de hartie de ambalaj, unite intre ele cu ajutorul unui adeziv. Produsele astfel obtinute sunt, in mare parte, cutii de carton, de diferite tipuri si dimensiuni. De asemenea, se pot realiza si ladite, displaye-re sau accesorii de prezentare.

X