TIP CARTE

Dacă iti doresti o varianta deosebita, eleganta de ambalare a produselor tale, atunci cutiile rigide telescopice sunt alegerea optima! Imaginea ta, precum si a business-ului tau este foarte importanta. Modul in care te prezinti conteaza foarte mult pentru afacerea ta: o imagine eleganta, de calitate ofera credibilitate si incredere potentialilor clienti/ colaboratori. Alege sa te prezinti intr-un mod deosebit, cu ajutorul nostru! Aceste cutii tip carte sunt realizate din carton micro ondulat sau carton de tip III si pot fi simple sau imprimate.

Hecomin produce cutii si ambalaje pentru o gama larga de produse cum ar fi: incaltaminte, alimente, cadouri, imbracaminte, jucarii, etc. Folosim o varietate de materiale din hartie si carton, puse in valoare de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lacuire, stantare, folii la cald si laminare.

Producem ambalaje din carton, de forme si dimensiuni diferite, o varietate de materiale si cu finisaje de inalta calitate, in functie de dorintele clientului. Folosim carton ondulat, carton compact, si producem ambalaje atat simple, cat si complexe.

Cutiile rigide telescopice tip carte

Pot fi folosite pentru crearea unor aranjamente florale elegante, pentru depozitarea bijuteriilor sau a cadourilor etc. Sunt cutii decorative, de inalta calitate, ce dau o nota deosebita afacerii tale. Alege sa ai grija de businessul tau, prin crearea unei imagini profesionale. Felul in care te prezinti este foarte important!

Cutiile telescopice pot fi simple sau imprimate, in functie de nevoile tale! Avand la baza una dintre cele mai moderne tehnici de realizare, ambalajele produse de Hecomin asigura cea mai buna calitate si siguranta sporita la diferite acțiuni externe. Pe langa functionalitate, acestea pot fi personalizate, la cerere, si pot reprezenta excelente materiale publicitare pentru firma ta. In diferite forme, dimensiuni si imprimeuri, cutiile tip carte au un aspect placut, sunt elegante si pot fi personalizate, in functie de preferintele clientului.

X