EDITURI MULTIMEDIA

Marketing-ul elaboreaza planuri pentru castigarea de clienti, publicitatea se straduieste sa scoata in evidenta produsul si ambalajul face tot posibilul ca produsul sa se afirme pe raft langa alte produse. Realizare de ambalaje pentru diverse produse cum ar fi casete video si cd-uri, cutii pentru jocuri, jocuri, display-uri etc.

INCALTAMINTE

Incaltamintea are nevoie de anumite conditii in timpul depozitarii pentru ca aceasta sa nu sufere nicio schimbare. Avand in vedere ca produsul poate fi achizitionat dupa o perioada mai lunga de la fabricare, incaltamintea este asezata in cutii de carton, acestea fiind solutia ideala pentru sandale, pantofi, cizme, adidasi , tenesi etc. Cutiile trebuie sa respecte un anumit format, pentru ca manipularea si transportul sa se faca in cele mai bune conditii, iar cumparatorii sa fie multumiti de produsul achizitionat.

Asadar, noi va oferim cutii incaltaminte din carton, tiparite sau netiparite , in functie de cerintele dumneavoastra. In plus, datorita unei tehnologii avansate si a potentialului de creatie, reusim sa indeplinim cu succes toate comenzile primite, spre satisfactia clientilor care apeleaza la serviciile si produsele noastre.

PRODUSE ALIMENTARE

Fie ca e vorba de ambalaje display, tavite pentru depozitare sau transport, cutii din cartoane speciale, pana la ambalajele din carton pentru produse congelate, tiparite flexo sau offset, va garantam ca ve-ti gasi aici o echipa de profesionisti gata sa raspunda oricarei cerinte venita din partea clientului, atat timp cat este realizabila.

Avand in vedere ca este vorba de cutii si ambalaje pentru sectorul alimentar, am implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001, si un sistem de management de mediu ISO 14001, in conformitate cu standardul international. Totodata, lucrand si pentru acest segment, furnizorii nostri de materii prime, cunoscute companii pe plan international, ne asigura la fiecare livrare certificatul sanitar pentru marfurile achizitionate.

Cutiile sunt personalizate cu una sau mai multe culori, foto, in functie de cerintele clientilor.Suntem specializati in ambalaje destinate cofetariilor, patiseriilor, pizzeriilor, precum si fast-food-urilor; ambalaje deosebite pentru a aduce un plus de imagine produselor dumneavoastra.  Putem dezvolta si alte ambalaje, care nu sunt pe site in functie de necesitatile fiecarui client. Nu ezitati sa ne contactati si vom incerca sa va oferim solutia optima.

IMBRACAMINTE

Realizam cutii rigide de dimensiuni si modele diferite, imprimate,embosate, plastificate cu sau fara fereastra din platic, din mucava, pentru a putea prezenta produsul intr-o eleganta aparte.

PRODUSE INDUSTRIALE

Doriti un ambalaj care sa va ofere protectie pe parcursul fiecarei etape din procesul productiv, fie ca este vorba de componente, de produse semi-fabricate sau de produse finite?

Ambalajul industrial oferă protecţie în timpul fiecărei faze de producţie, precum depozitarea şi transportul pieselor de schimb, produselor semi-finisate şi finisate.

Descoperiţi soluţiile noastre industriale de ambalare de înaltă performanţă, care sunt fiabile, sigure şi individualizate.

ALTE SECTOARE

Producem ambalaje și cutii carton de orice tip și dimensiuni la cele mai mici prețuri: cutii clasice, cutii pentru transport, ladițe carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare și multe altele.

X