CUTII PLIABILE DIN CARTON TIP DUPLEX

Cutii pliabile dublex din carton. Producem ambalaje din carton, de forme și dimensiuni diferite, o varietate de materiale și cu finisaje de înaltă calitate, în funcție de dorințele clientului. Folosim carton ondulat, carton compact, și producem ambalaje atât simple, cât și complexe.

Cu experiență vasta in domeniu, specialistii Hecomin îți stau la dispoziție cu servicii de proiectare ambalaje și cutii carton pentru incaltaminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc., la standarde înalte de calitate. Producem cutii pliabile duplex și îți venim în ajutor cu soluții diverse pentru a ne asigura că, ai noștri clienți, sunt mulțumiți și au o experiență pozitivă, cu servicii de calitate. Dispunem de experiența, de tehnologia necesară, precum și de o echipă bine pregătită, ce ne permite să dăm dovadă de promptitudine, flexibilitate, inovație.

Cartonul din carton de tip duplex este format din 2 straturi diferite de material fibros, iar acestea sunt unite, în stare umedă, prin presare.

Ambalajele de carton de tip duplex sunt utilizate pentru a stoca medicamentele, diverse produse din industria alimentară, textilă sau ceaiurile, etc. Sunt materiale ecologice și reciclabile, nefiind toxice. Cutiile pliabile din carton tip duplex sunt de înaltă calitate, rezistente și păstrează, în siguranță, produsele.

X