MISIUNE

Hecomin produce cutii si ambalaje pentru o gama larga de produse cum ar fi:
incaltaminte, alimente, cadouri, imbracaminte, jucarii, etc. Folosim o varietate de materiale din hartie si carton, puse in valoare de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lacuire, stantare, folii la cald si laminare.

Scopul nostru este de a oferi clientilor produse de cea mai buna calitate, servicii complete si cu termene de livrare prompte si in conditii de maxima siguranta. Cu ajutorul unei echipe de profesionisti, ne dam interesul sa respectam nevoile si valorile fiecarui client.

Compania noastra este organizata in sectoare distincte pentru a face fata solicitarilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale. De la biroul de estimari pana la cel al administratiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tiparire pana la taiere si lipire, totul este coordonat si optimizat pentru a obtine cele mai bune rezultate. Folosim echipamente profesioniste, astfel incat produsele noastre sa fie de inalta calitate si sa indeplineasca cerintele clientului.

Hecomin este alegerea potrivita! Experienta, serviciile la standarde inalte, precum si respectul fata de client, sunt atributele ce ne recomanda!

VALORI

Fiecare companie are particularitatile ei date, in primul rand, de valorile in functie de care se ghideaza. Acestea sustin viziunea si reflecta ceea ce detine compania.

Valorile fundamentale care stau la baza companiei sunt: respectul reciproc, creativitatea, integritatea, responsabilitatea sociala, o buna relatie cu clientii, precum si responsabilitatea pentru mediul inconjurator. Pentru noi, calitatea, promptitudinea si profesionalismul sunt elemente cheie!

Respectul reciproc – o relatie bazata pe respect si colaborare este foarte importanta, atat pentru noi, cat si pentru client.

Creativitatea – suntem deschisi ideilor noi si ne dezvoltam continuu!

Profesionalism – specialistii nostri au cunostinte solide in domeniu, precum si experienta necesara pentru a face fata cu brio provocarilor

Responsabilitate – unul dintre scopurile noastre este sa mentinem standarde inalte de calitate si performanta, sa acordam respectul cuvenit comunitatii noastre.

Calitate – ne dam interesul sa oferim cele mai bune servicii si sa facem fata cu succes cerintelor clientilor

Dezvoltare – ne place sa ne crestem ca oameni, echipa, precum si ca organizatie.

Aceste valori dupa care ne ghidam sunt foarte importante pentru noi si sunt de neclintit!

ISTORIC

Hecomin a fost înfiintata in anul 1994. Incepand cu anul 2001, compania si-a largit domeniul de activitate deschizand o sectie de ambalaje din carton, care odata cu trecerea timpului a devenit principala activitate a societatii.

Am inceput in aceasta industrie cu un numar mic de angajati, care inca mai activeaza in companie. De-a lungul timpului, cererea tot mai mare pe piata a produselor reciclabile din carton, a crescut. Impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa ne dezvoltam pe acest segment.

Primul an de activitate, l-am incheiat cu o productie de circa 200.000 cutii/an cu doar 6 angajati, ajungand in 2014 la o productie de cateva zeci de milioane cutii/an realizata cu 40 de angajati si avand o suprafata de productie de 5.000 m2.

Bineinteles ca, pentru a ramane competitivi, am asigurat o buna organizare in fabrica pe sectoare distincte de productie si o echipare corespunzatoare cu utilaje de ultima generatie in conformitate cu standardele europene. In momentul de fata, reusim sa raspundem si sa facem fata solicitarilor tot mai exigente venite din partea clientilor nostri.

Scopul nostru este de a oferi calitate si profesionalism, de a raspunde cu brio cerintelor clientilor, de a fi la curent cu ultimele tendinte in domeniu. Ne bazam pe o echipa de profesionisti, alaturi de care Hecomin exceleaza!

PRODUCTIE

Pentru ca ambalajul reprezinta produsul tau, suntem sustinatorii ideilor creative si inovative, prin folosirea tehnologiei de ultima generatie, menite sa sustina si cele mai exigente cerinte.

Productia noastra in industria ambalajelor este foarte variata, cu propuneri inovatoare in ceea ce priveste utilizarea materialelor de calitate si solutiilor tehnice avansate.

Pentru a creste calitatea produselor noastre, investim in permanenta in domeniul tehnologiei. Oferim consultanta in alegerea designului cutiilor de carton sau ambalajelor, suntem atenti la dorintele clientului, pentru a valorifica cat mai exact aspectele la care tineti cu adevarat.

Materia noastra prima este hartia si cartonul, de cea mai inalta calitate, iar ambalajele sunt confectionate cu maxima responsabilitate si atentie la detalii. Incercam sa tinem pasul cu noutatile aparute pe piata, de aceea investim timp si energie pentru a crea produse de o calitate aparte, care sa corespunda asteptarilor clientilor nostri.

Tratam cu mare responsabilitate fiecare proiect in parte, iar acest lucru se reflecta in actiunile noastre, in unicitatea fiecarui ambalaj si cutie de carton realizata.

Suntem preocupati de recuperarea si reciclarea hartiei si a cartonului, deoarece tinem la protejarea mediului inconjurator.