CUTII CASERATE

Cutii caserate de carton sunt ambalaje atractive, realizate din carton pliabil, de diferite tipuri. Acestea sunt, in general, cutii singulare care asigura atat protejarea produsului, cat si o prezentare potrivita sau chiar eleganta a acestuia. Se livreaza pliate si sunt utilizate, cel mai de, în industria incaltamintei, farmaceutica, produselor electronice sau a bauturilor, etc.

De diferite forme si dimensiuni, confectionate din carton ondulat tip III, peste care se lipeste o coala de hartie tiparita, acestea confera un aspect aparte, de calitate produselor si o prezentare deosebita.

Hecomin recomanda utilizarea acestui tip de cutii, produselor a caror ambalaj reprezinta o parte importanta a imaginii afacerii. In zilele noastre, imaginea este foarte importanta, de aceea un ambalaj care să iti reprezinte corespunzator business-ul, te diferentiaza de concurenta si te aduce in atentia potentialilor clienti.

Aceste cutii de carton pliabil, caserate, pot fi personalizate, la cerere, in functie de preferintele clientilor. Utilizarea acestora atrag atentia asupra produsului tau si atrag atentia potentialilor clienti.

X